Background Image

Media training

Home  /  Mediatraining  /  Media training

Een media training is wel zo verstandig

Tegenwoordig draait alles om media. Een media training is een must voor alle productie die te maken heeft met tv, omdat alle vormen van media een grote invloed hebben op de maatschappij. Alles wat op internet verschijnt lijkt zich te vermenigvuldigen. Of er nu een blunder wordt gemaakt of dat er iets heel interessants gebeurd is. Hier wordt nog lang over gespeculeerd. Ook kunnen filmpjes of foto’s van 10 jaar geleden nog terug worden gehaald via internet.

In principe is het bij media training zo dat u leert hoe u letterlijk op de hoogte moet zijn van alles wat er gebeurt op social media et cetera. Wanneer u met nieuws komt dat enkele seconden geleden is gepubliceerd zult u de meeste aandacht krijgen. Met een training krijgt u de juiste handvatten aangereikt en ook leert u hier op de juiste manier mee om te gaan. Uiteindelijk heeft dit alles te maken met de positie waarin u verkeerd. En wat hier de gevolgen van zijn en welk doel u precies wilt bereiken.

Media trainingDe juiste voorbereiding is het halve werk

Met een goede voorbereiding is de kans dat er iets mis gaat nihil. Dit betekent dat u het halve werk al heeft volbracht. Alleen moet dit nog worden overgebracht en uit worden gevoerd. Tijdens de media training zal er uitvoerig worden besproken hoe u het beste een plan kunt opstellen hiervoor. Ook wordt u voorbereid zodat u weet hoe u moet omgaan met een crisissituatie. Alles om ervoor te zorgen dat de aandacht van het publiek niet wegzakt.

 

   Mediatraining     Presentatietraining     Contact